N°69|N°88|n°91|N°97

OPSKRIFTER MED VORES CUVÉE

Virginie LEGRAND
Kok i Paris

I samarbejde med denne store autodidakt og kreative kok tilbyder vi dig gode aftaler om mad og vin, altid med finesse, gourmet og passion.
Forfatter af to kulinariske bøger, som tilbyder os toppen af vores kreanter og blanquette, på deres flagskib opskrifter.

BRIOCHE PERDUE AUX FRAISES - N°69

Gourmet dessert, tilberedt med kærlighed, der passer perfekt ind i vores Crémant Rosé Brut N°69 og dens aroma af rød frugt og vilde jordbær.

FRICASSÉ DE POULET ET TOPINAMBOURS À LA SARLADAISE - N°88

Bo i det lokale køkken med denne lækre kyllingefucassee og dens topinembours à la sarladaise, som kræver frisk Crémant Blanc Brut N°88.

PICKLES DE FENOUIL, SUPRÊMES DE PAMPLEMOUSSE ET HADDOCK - N°91

En lille nyskabelse for begyndere med fennikelagurk, den højeste grapefrugt og torsk, ledsaget af den fantastiske Crémant Blanc Brut Nature N°91.

TZATZIKI À LA POIRE ET CREVETTES AUX ÉPICES TANDOORI - N°97

En behagelig og cremet aperitif med pærer og rejer, der vil glæde dine smagsløg i kombination med den vidunderlige Blanquette N°97.